Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atelierele Ilbah
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Design Interior
1500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traieste in fiecare zi intr-un univers nou, creat dupa dorintele, visele si aspiratiile tale!

Designul de interior te invata sa descoperi un nou mod de a privi spatiul, te ajuta sa intelegi cat de importanta este estetica interiorului in crearea unei ambiante relaxante si primitoare…

Decoratorul de interioare sau designer-ul de interior cum ne place sa il numim, va tine cont de multe aspecte in procesul de amenajare sau decorare a spatiului. Pe langa simtul estetic dezvoltat si intelegerea frumosului in toate formele sale, decoratorul de interioare trebuie sa aiba un numar mare de abilitati, aptitudini si cunostinte care intercorelate, ii permit finalizarea unui proiect de amenajare interioara. In primul rand acesta trebuie sa cunosca bine stilurile si tipurile de amenajari consacrate si sa isi creeze, de ce nu, propriul sau stil.

Perceptia si intelegerea volumelor, precum si lumina prin jocul sau corect asupra acestora creeaza atmosfera perfecta. Pentru a obtine efectul dorit, decoratorul de interioare trebuie sa cunoasca majoritatea tipurilor de surse de lumina si sa stie cum sa le foloseasca.

Cunoasterea materialelor si modul in care acestea reactioneaza in diferite conditii (umiditate, caldura, temperaturi scazute etc) poate face diferenta dintre un proiect reusit si unul cu deficiente. Amenajarea spatiului implica o foarte buna organizare, lucru in echipa, negociere, creearea unei retele de colaboratori, cunoasterea modalitatilor si programelor de realizare a prezentarilor pentru client, precum si multe altele.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta de a transforma spatiul intr-o creatie unica!

Impreuna cu noi vei deslusi tainele designului de interior, avand posibilitatea sa-ti deschizi propria afacere.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de decorator de interioare, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international.

Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.
Din Gura in Gura