Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Atelierele Ilbah
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Fotografie
1200 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vrei sa stii cum sa fotografiezi absolut orice? Vino la Atelierele ILBAH sa inveti sa imortalizezi clipa prin fotografii unice!

Fotograful, creator al imaginilor artistice sau a celor documentare, conduce echipa de studiou, iluminare, colaborand cu studiourile de prelucrare imagine, raspunzand de coordonarea artistica si tehnica a tuturor compartimentelor ce concura la asigurarea calitatii profesionale de inalt nivel a imaginilor fotografice. In acest scop, fotograful trebuie sa aiba pe langa inspiratie si viziune, un puternic bagaj de cunostinte referitoare la tehnici si tehnologii folosite, stiind cand sa le aplice si cum sa le foloseasca. Fotograful trebuie sa tina pasul cu progresul continuu si noutatile din domeniul fotografiei dus la nivel de arta.

Competentele fotografului se regasesc in intregul proces de realizare a imaginii fotografice. Valoarea si experienta profesionala a acestuia este atestata prin realizari anterioare (caracterizate prin: inspiratie, viziune, mesaj, context, calitate a executiei, tehnici folosite, etc). Expertii nostrii te vor ajuta sa stapanesti toate aceste tehnici si competente implicate in fotografie, fie ca iti doresti sa profesezi in domeniu, fie ca esti pasionat de arta fotografica si vrei sa iti imbogatesti bagajul de cunostinte.

Domeniul este unul complex, avand multe implicatii si o arie foarte mare de aplicabilitate. Din acest motiv cursul este format din 2 module: Modulul 1 incepator si Modulul 2 avansat. Se pot face inscrieri direct la Modulul 2 avansat fara parcurgerea Modulului 1 incepator doar daca cursantii dovedesc experienta lor in domeniu, printr-un test de cunostinte si aptitudini.

In urma absolvirii Modulului 2 avansat vei obtine diploma de Fotograf acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta atat pe plan national cat si international.

Atelierele ILBAH asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.
Din Gura in Gura